Naar inhoud
Anderwijs logo

Inschrijven scholieren

Een nieuwe deelnemer inschrijven

Is uw kind al eerder mee geweest op kamp? Dan kunt u inloggen op ons administratiesysteem voor het inschrijven van uw kind op een van de komende kampen.

Is uw kind nog niet eerder mee geweest? Met onderstaande knop kunt u een nieuwe inschrijving doen. Wanneer u uw kind gaat inschrijven, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Inschrijven

Aanmeldprocedure

De inschrijfprocedure bestaat uit de onderstaande vier stappen.

Stap 1: voorlopige inschrijving

Als eerste vult u het inschrijfformulier in voor uw kind. Hierop kunt u onder andere aangeven dat uw kind samen met een andere deelnemer op kamp wil. Let erop dat u uw kind alleen kunt inschrijven voor een volledig kamp. Om de sfeer op kamp niet te breken, is het niet mogelijk om later op kamp te gaan of eerder weg te gaan.

Na het versturen van het inschrijfformulier, zullen wij u binnen enkele dagen een voorlopige inschrijvingsmail sturen. U bevindt zich dan in de eerste stap van het aanmeldingsproces. Op dit moment is de inschrijving nog niet definitief, maar in deze mail staat uitgelegd hoe u de inschrijving definitief kunt maken door het geld over te maken.

Stap 2: definitieve inschrijving

Wij versturen binnen twee weken na het ontvangen van het kampgeld de definitieve inschrijvingsmail. U bevindt zich dan in de tweede stap van het aanmeldingsproces. De plaatsing voor een kamp gebeurt in volgorde van betaling. Kortom, hoe eerder de betaling heeft plaatsgevonden, hoe groter de kans is dat uw kind wordt geplaatst voor het kamp. Echter, het is nog niet zeker dat hij/zij geplaatst kan worden voor het kamp. Wij moeten nu geschikte leiding vinden om alle deelnemers vakkundig te begeleiden. We besteden veel aandacht aan dit proces, waardoor er veel tijd kan verstrekken tussen stap 2 en stap 3. Uiterlijk twee weken voor het kamp geven wij definitief duidelijkheid over de plaatsing van uw kind. In de meeste gevallen zal dit twee weken voor het kamp zijn, dus maak geen zorgen als het redelijk lang duurt voordat uw kind geplaatst wordt.

Stap 3: plaatsing voor het kamp

Uiterlijk twee weken voor het kamp zullen wij u een plaatsingsmail sturen. U bevindt zich dan in de derde stap van het aanmeldingsproces. In deze mail staat al wat informatie over het aankomende kamp van uw kind, namelijk het adres van het kamp en de voorlopige aanvangstijd en eindtijd. Wanneer uw kind niet geplaatst kon worden door bijvoorbeeld gebrek aan leiding, wordt uw kind op de reservelijst gezet. Er vindt namelijk nog een training van de leiding plaats, waar wordt besloten of uw kind mee kan op kamp als extra deelnemer. In sommige gevallen vindt er een afmelding plaats vlak voor een kamp, waardoor er een plek op het kamp beschikbaar komt voor uw kind. Als het uiteindelijk toch voorkomt dat hij/zij niet geplaatst wordt op kamp, wordt uw betaling natuurlijk zo spoedig mogelijk terug overgemaakt.

Stap 4: deelnemersbrief

Uiterlijk een week voor het kamp zullen wij u nog via e-mail en post de deelnemersbrief sturen. U bevindt zich dan in de vierde stap van het aanmeldingsproces, waar u gegarandeerd terecht komt als u de plaatsingsmail heeft ontvangen. In de brief staat alle praktische informatie over het aankomende kamp van uw kind, zoals het telefoonnummer van de contactpersoon op het kamp en de definitieve aanvangstijd en eindtijd. Deze brief versturen wij vlak voor het kamp, omdat de training van de leiding een week voor het kamp plaatsvindt. Tijdens deze training worden namelijk de laatste beslissingen genomen over het kamp, zoals wie de contactpersoon op het kamp wordt.